L’atleta de l’equip Bikila, que debutava a la prova vallesana, ha completat els 10 km en 28 minuts i 20 segons, superant en 47 segons el rècord de l’any passat. En categoria femenina la vencedora, per tercera vegada, ha estat Marta Galimany amb un temps de 33 minuts i 19 segons


Més de 2.000 corredors han participat aquest matí en una 7a edició del Tast de la Mitja marcada per la pluja i per un ritme altíssim dels atletes d’elit amb nou rècord de la prova inclòs. La prova, que com cada any té sortida a La Garriga i passa pels nuclis municipals de Les Franqueses del Vallès i Canovelles, amb arribada a les pistes d’atletisme de Granollers, no ha estat la més participativa, però si la més ràpida amb els tres primers classificats de la cursa de 10 km millorant el temps del guanyador de la darrera edició.

Mourad El Bannouri, Abdelaziz Merzougui i Ibrahim Chakir, el podi masculí dels 10 kms

Abdelaziz Merzougui de l’equip Bikila, que s’estrenava a la prova vallesana, ha batut la marca de la passada edició d’Ibrahim Chakir (29 minuts 7 segons /2017), superant-la en 47 segons i aturant el crònometre en 28 minuts i 20 segons. “M’ha agradat molt el circuit, era la primera vegada que la feia i per començar la temporada és ideal. La organització i l’ambient, tot molt bé la veritat”, ha assegurat el guanyador. El segon ha estat Mourad El Bannouri (28 minuts i 39 segons) i ha completat el podi el mateix Ibrahim Chakir (28 minuts 49 segons).

El podi femení de 10 km

En categoria femenina Marta Galimany ha sumat el seu tercer triomf al Tast de la Mitja quedant-se només a 8 segons del rècord de la prova de Lídia Rodríguez assolit l’any passat. L’atleta del FC Barcelona, que l’any passat va ser segona, ha completat els 10 km amb un temps de 33 minuts i 19 segons. “M’agrada molt començar la temporada aquí a Granollers al Tast de la Mitja. Ja fa anys que començo aquí, m’agrada molt el recorregut, i destaco el bon ambient i la bona organització, tot i la pluja. Sempre cuiden molt els detalls i que tot i ploure tot surti bé crec que és indicatiu de la qualitat de la cursa”, ha destacat la corredora del Barça. En segon lloc ha entrat Miriam Ortiz (33 minuts i 38 segons), que havia estat tercera en les dues darreres edicions i ha completat el podi Spink Jennifer (33 minuts i 52 segons).

Els 3 primers classificats masculins i femenins dels 5 km

Pel que fa a la cursa de 5 km, el guanyador ha estat Carlos Díaz del Club Atletisme Canovelles (16 minuts i 19 segons), mentre que la vencedora ha estat Rebeca Suárez del Lakhouaja (18 minuts i 37 segons).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here