L’equip alemany pagarà 3 milions d’euros a l’Espanyol en concepte de cessió i n’haurà de pagar 6 més si el jugador de Montmeló juga més de 10 partits


Després de dos anys al primer equip i després dhaver-se format a les categories inferiors del RCD Espanyol, el vallesà Aarón Martín jugarà la propera temporada al Mainz 05. El conjunt alemany pagarà 3 milions d’euros en concepte de cessió i n’haurà de pagar 6 més si el jugador de Montmeló juga més de 10 partits. A banda, si finalment l’estiu que ve l’equip de la Bundesliga executa la opció de compra, l’Espanyol ingressaria 3 milions d’euros més en concepte de variables.

Així mateix, el conjunt blanc-i-blau es reserva un dret econòmic si el conjunt alemany traspassa el futbolista. Si l’operació es realitza abans del 31 d’agost del 2019, l’equip català rebria el 12% del traspàs mentre que si es realitza més tard rebria el 10%. Una operació que ha estranyat a la parròquia perica, tenint en compte que Martín era un dels jugadors amb més cartell de l’equip i, sobretot, perquè el club havia tingut ofertes d’equips de més nivell i la seva clàusula de rescissió era de 20 milions d’euros.

El jugador s’ha volgut acomiadar de l’afició a través de les xarxes socials: “M’acomiado del club de la meva vida en el qual m’he format com a futbolista i com a persona. Moltes gràcies als que m’han acompanyat en aquest bonic camí”, diu el de Montmeló que conclou l’escrit assegurant que “això no és un adéu, sinó un fins aviat i estic convençut que algun dia ens tornarem a trobar”.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here