Un any més l’Hotel Ciutat de Granollers reunirà els millors esportistes franquesins en una festivitat organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses en la qual s’hi esperen prop de 500 assistents


Un total de 77 nominats i nominades i prop de cinc-cents assistents seran presents a la 23a edició de la Nit de l’Esport que, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports, tindrà lloc aquest divendres, dia 23 de febrer, a l’Hotel Ciutat de Granollers (21 h).

Al llarg de la vetllada es coneixeran els millors esportistes de l’any 2018 de les Franqueses, en les diferents categories: amateur, formació i promoció, masculí i femení, i també el millor entrenador/a. A la vegada, també es farà menció especial als finalistes d’aquestes categories i es premiarà aquells esportistes, persones, clubs i entitats locals que han destacat pels seus èxits i dedicació en l’àmbit esportiu.

La Nit de l’Esport compta amb el suport dels clubs i de les entitats esportives de les Franqueses, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. El director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, Toni Reig, i el diputat adjunt d’esports de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, han confirmat la seva assistència.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here