6 sincronistes del CN Granollers, amb la selecció espanyola absoluta

0
2479

Txell Mas, Cecilia Jiménez, Helena Jaumà, Ariadna Arisó, Pau Ribes i Natàlia de la Nuez han obtingut beca de la RFEN per a entrenar al CAR de Sant Cugat durant la temporada 2016/17, a les ordres de la seleccionadora Esther Jaumà


Màxima representació granollerina a la selecció espanyola absoluta, i és que 6 sincronistes del Club Natació Granollers han obtingut beca de la Real Federación Española de Natación (RFEN) per a entrenar al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat durant la temporada 2016/17, a les ordres de la seleccionadora Esther Jaumà.

Renoven beca Txell Mas, Cecilia Jiménez, Helena Jaumà, Ariadna Arisó i Pau Ribes, mentre entra a formar part del grup d’entrenament del CAR Natàlia de la Nuez. Cristina Salvador, que va ser la primera sincronista del Club en entrar a la selecció absoluta (2009) i que hagués renovat beca, ha anunciat la seva retirada de la natació sincronitzada.

Les esportistes que també han rebut beca de la RFEN i que completen el grup són Ona Carbonell (CN Sabadell), Julia Echeberría, Carmen Juárez i Sara Saldaña (AD Sincro Retiro), Berta Ferreras i Paula Ramírez (CN Kallípolis), Leyre Abadía y Blanca Toledano i Alisa Ozhogina (CN Sincro Sevilla).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here