5è lloc per a les sincronistes del CN Granollers al Mundial Júnior

0
2313

Ariadna Arisó i Lídia Vigara, amb Èlia Calvo i Natàlia de la Nuez com a reserves, han assolit un cinquè lloc amb la selecció espanyola al Mundial disputat a Kazan


Meritòria cinquena posició per a l’equip que ha presentat la selecció espanyola al Campionat del Món Júnior, que s’està celebrant del 9 al 13 de juliol a Kazan (Rússia). Una coreografia que ha valgut 162.6790 punts, i que comptava amb la participació de 4 sincronistes del Club Natació Granollers: Ariadna Arisó i Lídia Vigara, amb Èlia Calvo i Natàlia de la Nuez com a reserves.

Per davant d’Espanya s’han classificat Rússia, Japó, Ucraïna i Xina. Avui, 13 de juliol, les noies del CN Granollers tornaran a escena per a disputar la final de combos, on en les preliminars, també es van classificar en cinquè lloc.

Les absolutes disputen el prestigiós Open USA

La selecció espanyola absoluta, amb 4 representants del Club Natació Granollers, disputaran, del 14 al 16 de juliol, l’Open USA, la prestigiosa competició internacional que tindrà lloc a Riverside (California) i que permetrà al duet Carbonell-Mengual fer un test previ als Jocs Olímpics de Rio.

L’equip i el combo que presentarà la selecció estarà integrat per tres sincronistes del Club: Txell Mas, Cecilia Jiménez i Helena Jaumà. A més a més, es comptarà amb la participació de Pau Ribes en el duet mixt que formarà amb Berta Ferreras (CN Kallipolis).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here