Alba García i Ainhoa Campabadal del CN Caldes, en categoria infantil i Júlia Pujadas, Carla Seco i Marcos Gil del CN Granollers, en categoria júnior, s’han proclamat campions d’Espanya de natació per Comunitats Autònomes en un campionat disputat a Castelló


La Selecció catalana de natació infantil i junior s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona del Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes. D’entre els 37 esportistes catalans, 5 de ‘casa nostra’: Alba García i Ainhoa Campabadal del CN Caldes, en categoria infantil, i Júlia Pujadas, Carla Seco i Marcos Gil del CN Granollers, en categoria júnior. Els combinats catalans han assolit el primer lloc amb 1.329 punts, seguits de Madrid i Andalusia.

La selecció catalana ha guanyat totes les classificacions conjuntes, tant en categoria infantil com júnior i un cop més ha tornat a portar la copa de campions a les vitrines catalanes. Un èxit absolut de la natació catalana, i és que el combinat juvenil i infantil català ha guanyat les 5 darreres edicions del Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, totes les que s’han fet fins ara.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here