Pau Navarro, Adrià Martínez, Sergi Franco, Ian Tarrafeta i Pol Valera han aconseguit la medalla de Plata en el Mundial juvenil que s’ha disputat a Geòrgia del 8 al 20 d’agost amb la selecció estatal. A més, Ian Tarrafeta, ha estat elegit millor central del campionat


La Selecció Espanyola, amb fins a 5 jugadors del BM Granollers a les seves files, va caure ahir davant França (25-28) a la final del campionat del món en categoria juvenil. Un matx igualat fins el darrer instant en el qual els d’Alberto Suárez es van topar amb el francès Kyllian Villeminot, mvp del campionat, que va anotar 13 gols de 14 intents.

Una derrota, però, que no treu cap mèrit al gran campionat que ha realitzat el combinat estatal, invicte fins a la final, que ha tingut en Ian Tarrafeta en el seu puntal i jugador destacat al llarg de la competició. Tarrafeta, que jugarà aquesta propera campanya amb el primer equip del Fraikin BM Granollers, ha estat elegit millor central del campionat, igual que en l’europeu de l’any passat que Espanya va quedar cinquena i Tarrafeta, a banda, va ser també màxim golejador del torneig.

A destacar també el gran campionat de la resta de jugadors del club granollerí, especialment Pol Valera que va brillar amb llum pròpia a la final. El lateral de La Garriga va anotar 8 gols, alguns d’ells extraordinaris, i va ser el màxim golejador del seu equip a la final.

LA DADA

El BM Granollers ha estat amb diferència el club que ha aportat més jugadors al combinat estatal 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here