Entre avui i diumenge, el Felmar BM La Roca i el KH-7 BM Granollers, en categoria femenina, i el KH-7 BM Granollers, el BM La Roca i el KH-7 BM Granollers Sporting, en categoria masculina, buscaran una plaça pel Campionat d’Espanya. BM La Roca masculí i KH-7 BM Granollers femení disputaran els sectors com a amfitrions


Des d’avui fins diumenge cinc equips del Vallès Oriental de categoria juvenil lluitaran per classificar-se pel Campionat d’Espanya en les fases sectors: el Felmar BM La Roca i el KH-7 BM Granollers, en categoria femenina, i el KH-7 BM Granollers, el BM La Roca i el KH-7 BM Granollers Sporting, en categoria masculina.

Dels equips vallesans dos participaran als sectors com a locals. És el cas del KH-7 BM Granollers juvenil femení que competirà al Palau d’Esports davant el BM Femenino BM Elda, el HC Puig d’en Valls i l’Unizar Dominicos. El primer partit del conjunt granollerí serà avui a les 20 hores.

Consulta aquí el calendari

L’altre equip que competirà als sectors com a amfitrió és el juvenil masculí del BM La Roca que s’enfrontarà al al Surjet La Salles, al BM Mislata i al HC Eivissa en partits que es disputaran al pavelló vell de la localitat. Els roquerols debuten avui a les 20 hores davant el Surjet la Salles.

Consulta aquí el calendari

El Felmar BM La Roca, actual subcampió català, es desplaçarà a Zumaia per enfrontar-se al Ttakun Taberna Pulpo EK, al C Vallebuelna i al Carballal Gráficas Lasa. Les roqueroles debuten avui a les 17,30 hores davant el Ttakun Taberna Pulpo EK.

Consulta aquí el calendari

El KH-7 BM Granollers juvenil masculí, actual campió d’Espanya i subcampió català, disputarà el seu sector a Lalín davant de l’Ademar de León, l’Isanel II Formación Vial Balonmano Parla i l’equip amfitrió del Clícas Deza Lalín. Els granolleris debuten avui les 18,30 hores davant l’Abanca Ademar León.

Consulta aquí el calendari

Pel que fa al KH-7 BM Granollers Sporting s’haurà de desplaçar a Alacant, on s’enfrontarà al Puertosol, al Primaflor Águilas i a l’Agustinos Alicante. El conjunt vallesà debutarà avui precisament contra l’Agustinos, l’equip amfitrió (19 hores).

Consulta aquí el calendari

El primer classificat de cadascun dels sectors, femenins i masculins, es classificaran per disputar la Fase Final del Campionat d’Espanya Juvenil.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here