El CB Granollers omple el pavelló del carrer Girona amb tots els equips de l’entitat. Una temporada marcada pels dos primers equips a Copa Catalunya i amb la gran novetat d’un equip en cadira de rodes


 foto: Jesús Cabezas

El CB Granollers va omplir la pista del pavelló del carrer Girona amb els 300 jugadors que formen la família de l’entitat vallesana per aquesta temporada 2015-2016. L’acte de presentació del club va tenir lloc el diumenge a la tarda, amb els 27 equips que formen enguany l’entitat.  La novetat d’un equip en cadira de rodes i la presència dels dos primers equips, tant masculí com femení, a Copa Catalunya, fets destacats de la presentació.CB GranollersAbans de la presentació va tenir lloc el partit del primer equip masculí que va caure derrotat contra el líder de la competició, el CB Sant Josep de Badalona per 65-74. Una derrota que deixa els de Manel Blanco en la novena posició de la taula de Copa Catalunya.

Just acabat el partit, va començar la presentació que va consistir en la tradicional desfilada de tots els equips que s’anaven fent la foto de la temporada després de desfilar per la pista. El club va lliurar enguany el premi fidelitat, que es dóna als jugadors que compleixen 10 anys a l’entitat, a Sergi Pérez, Jordi Busquets, Toni Castaño i Ivet Delaurens.

Després de la presentació va tenir lloc el partit del primer equip femení. Les de Josep Miquel Bossacoma van completar un gran partit i van guanyar al colíder de la lliga, el GEIEG per 50-41. Una victòria que va permetre a les vallesanes seguir en la 4arta posició que dóna dret a fer la fase d’ascens. Dos partits dels primers equips abans i després de la presentació que van ser programats expressament pel club, que vol seguir amb la seva política de formació però volia destacar la presència dels seus dos primers equips a Copa Catalunya.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here