La nova entitat estarà encapçalada per l’expresident del CN Granollers, Josep Maria Mas, i els exdirectius Pere Calvo i Domingo Rodriguez


Omplir el buit existent que hi ha a la comarca pel que fa a esports d’aigua i, sobretot, pel que fa a la natació sincronitzada. Aquest serà el gran objectiu del nou club en procés de creació que veurà la llum el proper 2018, el CN Les Franqueses. La nova entitat estarà encapçalada per l’expresident del CN Granollers, Josep Maria Mas, i els exdirectius Pere Calvo i Domingo Rodriguez. Els idèolegs del nou club ja han presentat els papers al Consell Català de l’Esport i un cop aquest registri l’entitat, que és el primers pas, s’inscriuran també com a nou club a la Federació Catalana de Natació.

“No volem ser la competència de ningú, entenem que hi ha un buit a la comarca i per això iniciem aquest nou club. La idea és començar a treballar de cara a l’any 2018 posant èmfasi en la natació sincronitzada i posteriorment seguir amb waterpolo, natació i salts”, apunta Josep Maria Mas a La Jornada del Vallès. La nova entitat començarà la seva activitat utilitzant els equipaments municipals del Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses a Corró d’Avall, però la idea és que el club de nova creació acabi desenvolupant la seva activitat al projectat centre de tecnificació de natació sincronitzada que estarà situat entre la ronda Nord de Granollers i la carretera de Cardedeu (C-251).

Un centre, però, que encara està en projecció. El mes de juliol del 2016 l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès va aprovar la cessió d’una parcel·la de la localitat per la construcció del centre, projectat fa dos anys, a l’empresa Aqua Sports Associated, empresa dels impulsors del nou club franquesí. Concretament, el ple va validar un contracte d’ús privat de la parcel·la situada entre la ronda Nord de Granollers i la carretera de Cardedeu (C-251), en la qual s’hi construirà el centre. El contracte, a banda de la construcció del complex esportiu, inclou que Aqua Sports Associated haurà de pagar un cànon anual de 15.000€ i fer un descompte al complex esportiu als residents a Les Franqueses del Vallès. Es preveu que el complex esportiu crearà prop de 40 llocs de feina.

Actualment, els impulsors del centre esportiu estan a l’espera que el registre de la propietat registri els terrenys i les parcel·les que conformaran el complex. A banda, també s’ha avançat amb bona part del finançament perquè el projecte acabi sent una realitat a finals del 2018. Sigui com sigui, el que és segur, és que l’any que ve la comarca gaudirà d’una nova entitat esportiva, el CN Les Franqueses.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here