Els de David Parra van guanyar el títol de lliga del grup 9 de Tercera Catalana, el mes de maig, mantenint-se invictes tota la campanya i assolint l’ascens a Segona Catalana. Per altra banda, sense poder fer quasi pretemporada, van arribar a la final de la Copa Catalunya amateur a finals d’agost i acaben l’any líders en solitari del grup 4 de Segona Catalana


El CF Parets acaba el 2017 tal com el va començar: en un estat de forma excel·lent i liderant la classificació del grup en què competeix. La temporada passada els de David Parra van dominar amb molta autoritat el grup 9 de Tercera Catalana, mantenint-se invictes i assolint el campionat i l’ascens de forma matemàtica el mes de maig, tres jornades abans d’acabar la competició. Un rendiment que ha tingut la seva continuïtat aquesta campanya al grup 4 de Segona Catalana. Els paretans tanquen l’any líders en solitari havent-se guanyat l’etiqueta, en aquest primer tram de competició, d’aspirant a l’ascens, mantenint un grup molt compacte i una alta competitivitat. Tot i acabar l’any amb una derrota per la mínima al camp del Tona -que l’any passat jugava a Primera Catalana i és un dels altres aspirants a l’ascens- la regularitat ha estat la base de l’equip de Parets del Vallès durant aquesta campanya, i és que, a només dues jornades d’acabar la primera volta, és líder amb un balanç d’11 victòries, 1 empat i 3 derrotes.

“Ha estat un any espectacular, poso una nota molt alta a l’equip. No ens esperàvem en la primera temporada a Segona Catalana anar líders en solitari amb els bons equips que hi ha a la categoria, amb pressupostos més alts i més experiència a la divisió. Crec que el que estem fent té molt mèrit”, destaca el tècnic David Parra, tot i que es mostra cautelós de cara al futur: “Entenc que la categoria de Segona Catalana la mantindrem. Aquest any l’objectiu era consolidar l’equip a la divisió i crec que ho estem fent molt bé; encarem la segona volta amb moltes ganes per intentar deixar el Parets el més amunt possible. Sabem que la segona volta serà molt dura, els equips fan més punts que a la primera i, si volem competir amb els equips de dalt, haurem de millorar i fer un pas endavant”, assegura.

“Afrontem el 2018 de la mateixa manera que l’anterior, entrenar cada setmana més fort; no ens posem cap meta, simplement treballar dia a dia”

Sens dubte, la intensitat és un dels trets distintius d’un equip que va a totes, però que no es vol fixar objectius concrets: “L’únic que intentem és millorar cada setmana els errors de l’anterior partit i intentar que el conjunt sigui millor i que el club vagi a millor. Afrontem el 2018 de la mateixa manera que l’anterior, entrenar cada setmana més fort; no ens posem cap meta, treballar i lluitar dia a dia, i cada setmana ens anirà posant al nostre lloc”, apunta Parra.

Una de les notes positives pel CF Parets de cara a l’inici del 2018 és la reincorporació de Sergio Novo, un fix a la defensa. A banda, en els propers dies és probable que el club anunciï un reforç de caràcter ofensiu.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here