Tornar el primer equip a Tercera Catalana és un dels grans reptes del club vallesà per aquesta temporada, en la qual ha introduït tres grans àrees per tal de gestionar amb més eficàcia l’entitat. L’aposta clara per la formació de jugadors i entrenadors és un dels trets bàsics del club


EL CF l’Ametlla compta amb 5 equips de categoria aleví. Foto de l’aleví B / CF AMETLLA

El passat dimecres 1 de novembre, aprofitant el dia festiu, el CF Ametlla va fer la presentació de tots els equips del club davant la seva afició que omplia el Municipal Josep Costa. Aquesta temporada l’entitat compta amb un total de 20 equips, que van des dels més petits de l’escola, que encara no competeixen, fins al primer equip passant per 11 equips de futbol 7 i 8 equips de futbol 11. “Som un club familiar que apostem per la formació tant de jugadors com d’entrenadors. Destaco la gran tasca que fa la coordinació esportiva que intenta inculcar els valors i l’aprenentatge als nostres futbolistes”, assegura Sònia Creus, presidenta del club.

Una de les novetats d’aquesta temporada és la nova organització, que ha dividit el club en tres grans àrees. La primera àrea és la del primer equip i tots els aspectes que l’envolten, liderada pel seu entrenador-jugador, Alberto Manga. Després de baixar de Tercera la temporada passada, enguany l’equip competeix al grup 6 de Quarta Catalana amb l’objectiu de recuperar la categoria. De moment són setens amb 9 punts, a 6 del líder, el CF Martorelles, que el van golejar aquest passat cap de setmana per un contundent 6-2.

El primer equip buscarà recuperar la Tercera Catalana

La segona àrea del club és l’encarregada de coordinar a nivell esportiu tot el futbol base, des de l’escola fins a juvenils, una tasca que porten Willy Sánchez i Àlex Español. Per últim, hi ha una nova àrea, la social, que està coordinada per Miquel Comerma i Marc Palau, que té la funció de tractar amb les famílies dels jugadors, de fomentar el civisme dins el camp i portar les xarxes socials i la comunicació de l’entitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here