La prova tindrà lloc el proper 27 de novembre a la piscina exterior climatitzada del CN Granollers


Un total de 18 equips (integrats entre 3 i 5 nedadors) s’han inscrit a la segona edició del 10.000 per Relleus, una competició que es disputarà diumenge 27 de novembre a la piscina exterior climatitzada de 50 metres del Club Natació Granollers. Una prova de natació en la que els equips lluitaran per ser els primers en completar 10.000 metres nedant.

Es tracta d’un repte que reunirà prop de 90 nedadors (socis i no socis majors de 14 anys), formant equips mixtes, masculins o femenins. La competició donarà inici a les 10h i els participants tindran com a màxim tres hores i mitja per a assolir l’objectiu dels 10.000 metres. I per aconseguir-ho, hi ha certes normes, entre elles que cada nedador de l’equip haurà de nedar com a mínim 100 metres abans de poder passar-li el relleu al seu company, i no es permetrà l’ús de neoprè ni ajudes externes ni materials auxiliars com aletes, pulls, manyoples, etc.

Al final de la competició hi haurà lliurament de premis al millor equip de cada categoria. En la primera edició, que es va celebrar a finals de gener, els guanyadors masculins de la prova van ser l’equip de Los Mortadelos, integrat per Marc Tost, Ferran Piñero, Sergi Sánchez, Raimon Bosch i Eneko Martos, que van aconseguir finalitzar-la amb un temps de 2h 16’ 54’’. En categoria femenina, l’equip de Waterpoleres Team, format per Berta Serra, Meritxell Martin, Mercè Humedas, Laura Loste i Esther Sereno, van ser les guanyadores, completant la prova amb una marca de 2h 38’ 53’’. La categoria mixta va ser per l’equip No et piris Witil, amb els nedadors Miquel Caralt, Jordi Muntal, Albert Cassa, David Caralt i Maria Vila, amb un temps de 2h 35’ 37’’.

En l’edició d’enguany, per a finalitzar la competició, hi haurà xocolatada per a tots els participants, per gentilesa de l’Hotel Granollers.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here