Eric Martín, un dels àrbitres vallesans que aquesta temporada ha pujat de categoria / FOTO: Nama Sports - EC Granollers

La setena edició de la Gala retrà homenatge, com cada any, a tots els àrbitres de futbol i futbol sala que durant la temporada passada van aconseguir un ascens de categoria


El proper divendres 15 de febrer tindrà lloc a l’Hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet de LLobregat la 7a edició de la Nit de l’Arbitratge Català 2018, una gala on es retrà homenatge a tots els àrbitres de futbol i futbol sala catalans que durant la temporada passada van aconseguir un ascens de categoria.

Un total de 13 col·legiats del Vallès Oriental seran premiats a la ceremònia: Xavier Delgado i Jairo Ozoaez assistents de Tercera Divisió; Aleix Blanch, Éric Martin, Ahmed El Bakkali i Pau Martin de Segona Catalana i Jesús Martínez, Pol Rovira, Marc Rulduà, Gerard Rius, Iván Piñero, Alejandro Martínez i Oriol Duran de Tercera Catalana.

“Aquest reconeixement als àrbitres de la nostra delegació és el reflex de la bona tasca que des de fa uns anys està duent a terme la sots delegació del Vallès Oriental per millorar el nivell dels nostres àrbitres. Estem sent una referència a nivell català en quant a àrbitres assistents i volem continuar potenciant aquesta parcel·la. Respecte als àrbitres, és cert que ens està costant recuperar categories de nivell nacional, però estem convençuts que en un termini proper, podrem veure algun dels nostres àrbitres a una categoria tant rellevant com la Tercera Divisió. Aquest és el nostre objectiu. Si mirem la nostra cantera, estem més que satisfets del que tenim, i així és reflecteix en les moltes valoracions positives que rebem tant de clubs com de la mateixa federació”, valora a La Jornada del Vallès el responsable del Comitè Tècnic d’Àrbitres del Vallès Oriental, Nacho Torrella.

A més a més, com cada any, durant l’acte es premiarà a diferents persones i entitats per la tasca realitzada en el món del futbol. També reconeixerà la trajectòria dels col·legiats que porten 25 i 50 anys vinculats al Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol. Per aquest motiu, se’ls hi farà entrega d’una distinció especial.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here