L’aposta de la Mútua de Granollers va ser un èxit amb una alta participació superant les expectatives de l’organització


Aquest diumenge es va celebrar la 1a edició del Torneig La Mútua E-Sports – FIFA 19, un campionat de videojocs del famós joc de futbol FIFA 2019, amb la participació de 128 joves majors de 16 anys. Juan José Vacas va ser el guanyador, Adrán Arenas el segon classifcat i Cristian Arenas el tercer.

Una primera edició en la qual La Mútua ha apostat pel FIFA 2019, un joc “molt conegut i familiar pels joves”, assegura David Roig, responsable de màrqueting. Els participants van anar jugant partits contra ells, eliminant-se en partits d’un contra un, fins a arribar a vuitens, quarts de final, les semifinals i la final, en la qual es va imposar Juan José Vacas. El primer classificat va rebre de premis una cadira de gamer, un val per fer busseig a Tossa de Mar i 50 € en FIFA Points 2019.

Un primer torneig d’esports electrònics que ha sorprès molt positivament l’organització: “El cert és que hi hem posat molta il·lusió perquè surtís bé i ha tingut molt bona acollida”, destaca David Roig. Amb aquest torneig, la Mútua de Granollers segueix realitzant accions per tal de tenir presència a la comarca amb la realització de diferents esdeveniments esportius. Anys enrere van crear La Mútua Kids, d’atletisme, ja més que consolidada; fa uns mesos el torneig 3×3 de bàsquet, que també va ser un èxit; patrocinen un dels tornejos d’handbol base amb més jugadors de la comarca i, a banda, tenen altres projectes en construcció pel que fa a altres esports. No hi ha dubte, la Mútua de Granollers aposta fort per l’esport.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here