En aquesta segona edició hi va haver vàries modalitats / Oriol Miró

La prova, celebrada diumenge al matí a la zona esportiva municipal de Corró d’Amunt, va tenir 28 participants més que en la primera edició 


102 corredors van participar diumenge al matí a Corró d’Amunt a la segona edició de La Ullals, organitzada pel Club Canicross Les Franqueses. “Teníem previst arribar a uns 90 participants però finalment hem superat la xifra i realment estem molt satisfets amb la rebuda de la cursa, senyal que els participants van quedar contents de la primera edició”, va destacar Toni Alonso, president del club franquesí.

La prova d’enguany, a banda de la modalitat de canicròs, també va tenir les modalitats de ‘bikejoring’ i ‘scooter’ amb un i dos gossos. La organització va preparar dos circuits diferents, un de canicròs de 6,7 km amb 150 metres de desnivell positiu i un de ‘bikejoring’ i ‘scooter’ de 5,7 km i també amb 150 metres de desnivell positiu. Ambdós van ser circuits circulars amb sortida i arribada al complex esportiu de Corró d’Amunt, i van passar per pistes i corriols de la zona.

Salvadó, del club amfitrió, va quedar segona en 'bikejoring' / Núria Parejo
Salvadó, del club amfitrió, va quedar segona en ‘bikejoring’ / Núria Parejo

En la modalitat de canicròs, el guanyador en categoria masculina va ser Marc Solé del Club Esportiu Camí dels Íbers amb el seu gos Cobi, mentre que en categoría femenina la guanyadora va ser Alba Segura del club AE Matxacuca. En la modalitat de ‘bikejoring’, en la qual els gossos van lligats amb una bicicleta, el guanyador va ser Andreu Padró amb la seva gossa Boira. Padró ja va guanyar la primera edició de la cursa en la modalitat de canicròs l’any passat. En categoria femenina, la guanyadora va ser Nausica Cornadó de l’equip ‘Run 4 Dogs’ i Jordana Salvadó del Club Canicross Les Franqueses va ser segona.

En la modalitat de ‘scooter’, en la qual el gos estira un patí, va guanyar Ismael Cañas del club organitzador, amb el seu gos Fiu, mentre que en la mateixa categoria però de dos gossos el guanyador va ser Moisés Valero. Un cop acabades les proves sèniors va tenir lloc La Ullals de Llet pels més petits, amb un circuit de 560 metres, que ja es va celebrar en la primera edició i en la qual els infants van anar acompanyats d’un adult.

La Ullals de Llet va fer gaudir petits i grans / Oriol Miró
La Ullals de Llet va fer gaudir petits i grans / Oriol Miró

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here